Wednesday, November 17, 2004

la courbe de tes yeux, fait la tour de mon coeur

klassekampen tar meg virkelig på alvor, og illustrerer innlegget mitt med bilde og sitatuthevelse. slikt kan man virkelig like, en avis som åpner for andre standpunkt enn de som imiterer avisens egne, og som trykker motsvar, medvind og tilsvar. fint.

jeg synes det er liten grunn til å romantisere snøfallet som tildekker sykkelen min, og etterlater håret mitt vått. men så lenge landskapet ligger litt lysere, så tegner jeg en snøkrystall likevel.

Selv om man kunne tenke seg helgen dedisert søvntimer, glasstimer og shake da bodii bodii, så er nok timeplanet risset inn i jobbagenda med årlig Human Etisk forbund-seminar. Men så lenge lunsjen og middagen er gratis, og det faglige påfyllet virker spennende, så skal jeg smile meg gjennom det hele, og lengte litt mot Opera og venners dansetrinn. Fredag er det dessuten grav-vin for eksamensbesvarelsen. Planen er å printe ut i morgen kveld. Det er ikke god planlegging. Det er lettere latskap.

Vel, tilbake til Kant, Bourdieu, Mehren og meg selv. Hvilket selskap.

3 comments:

Andreas said...

Unnskyld altså, men jeg finner det ikke jeg. Jeg har lett og lett - hvor er det? Kan du gi meg et sidetall? Eller er det hemmelig, kjære Silje?

a jour said...

Det er det fine med snøen - at det blir litt lysere.
Lykke til med innspurt. Poeten er nede etter hackeangrep, jeg får heller ikke lest post sendt dit av samme grunn.

Ellers må jeg få anbefale Wladimir Kaminer - tror du vil ha sans for hans historiefortelling.

Bon chance!

Silje said...

andreas: det var på mandag, altså. men postgangen går ved noen tilfeller litt tregt over fjellene fra tigerstaden, derfor litt mellomtid.

sjur: takk, så mye. for lykkeønskning og anbefaling.