Thursday, November 18, 2004

Automobile

is skubber is som faller; jeg har kjørt i kolonne med motorisert kjøretøy og min egen dødsangst sterkt bankende i et februarhjerte, bremseløs mellom islagt vei og morgenbilisme. uansett om brune tigerstøvler er funnet frem, frosten finner veien til tærne i svulstens hastighet.

for første gang på lengre tid våknet jeg smilende, kanskje den vage vissheten om at eksamen vil i morgen være fortid, eller er så var det søt ettersmak av brownie som kilte magen. enkle gleder. jeg visste det var et sjakktrekk å la øystein lese gjennom oppgaven slik at man får blikk for uhumskheter som forfatteren selv er forblindet fra å se.

mm, da jeg la meg i går så jeg at klassekampen hadde trykket minnets autopsi på baksiden. det var en fin stige inn til søvnen.

4 comments:

Linn Maria said...

Oh .. talentfulle pike!
Hadde vært deilig å se enden på eksamen.. men dessverre er det fremdeles ikke mer enn en svett drøm. Som jeg gang på gang våkner fra.
Og selv om snø holder bankende liv i mitt hjerte, er det på ingen måte forlokkende å løpe ut i slaps og vind.
Så får jeg heller bli sittende inne - med min eksamensangst og laptop.
Det blir vel et slags resultat til slutt.

Stor klem.
.. og gratulerer med nok en publikasjon - håper du klipper ut og limer inn i egnet bok til ettertidens glede.. og til glede for de som ikke leser klassekampen på fast basis!

Silje said...

Nuja. Morgendagens leveranse betyr egentlig bare at man kan bevege seg mot en langt mer kjedelig oppgave. Ingenting sover før 15. desember.

Lykke til!!! Hva med filmatisk fiber søndag aften??

Kyss

Silje said...

skam på dæi!

Linn Maria said...

Søndag er filmkveld!
Vil du komme ned hit og titte på, kanskje?

Jeg kan kjøpe smått godt og vi kan drikke te med honning. =)